За нас

01

Мисия

Членство в БДЕТ е ценен инструмент, за да сте в крак с променящите се тенденции в сферата на ендоваскуларните интервенции. Въпреки, че има много причини да се присъедините към БДЕТ, никоя не може да бъде по-важна, мпо-добра грижа за пациентите ви. От гайдлайни до актуални обучения и директен контакт с колеги, БДЕТ ви предоставя ресурсите, които са ви необходими за да осигурите най-авангардните и утвърдени процедури на своите пациенти.

02

История

Българското дружество за ендоваскуларна терапия подкрепя съвместните усилия на инвазивни кардиолози, съдови хирурзи, образни специалисти, неврохирурзи, ангиолози и невролози за обединение в мултидисциплинарна съсловна организация, която да създаде единен стандарт за лечение заболяванията на периферната съдова система. Посредством обучение, изграждане на стандарти и протоколи за работа заедно Специалистите ще работят за утвърждаването на авангардните медицински практики и достижения в световeн мащаб. Друга основна задача пред Българското дружество по ендоваскуларна терапия е да подготви лекарите в България за прилагането на съвременните инвазивни техники, чрез редица обучителни мероприятия като курсове за придобиване на квалификация, на които те ще бъдат сертифицирани като  специалисти по ендоваскуларна медицина. Членовете на БДЕТ ще бъдат активни в популяризирането на методите и тяхната значимост с оглед широкото им въвеждане в практиката.

03

НИЕ СМЕ

agsdix-null

Ние сме част от световната общност

Българското дружество по ендоваскуларна терапия е…

agsdix-null

Ние сме отдадени

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

agsdix-null

Ние работим заедно

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

agsdix-null

Ендоваскуларното лечение - шанс за качествен живот на милиони хора по света.

Библиотека

Библиотеката ни е постянно обновяващ се ресурс в услуга на специалисти, студенти и обучителни програми. 

Всички ние сме тук с призвание да учим, споделяме и предаваме опит.

  • учебници
  • клинични случаи
  • научни статии и публикации

как да публикувам

Само членове на БДЕТ могат да изпращат учебници, статии, клинични случаи. Ръководството  на дружеството разглежда одобрява и изпраща обратна връзка 

Свържете се с нас

10 + 11 =

Българско дружество по еднваскулрна терапия е член на Световната Организация на ендоваскуларните специалисти (ISEVS)

СЛЕДВАЙТЕ НИ

design by Syreia+

© 2019  BSET.bg